Καλαθι Αγορων

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Ευέλικτη λίστα γάμου

Όλα του γάμου - εύκολα με "Ευέλικτη Λίστα Γάμου Δούβρης"

Στα καταστήματα ΔΟΥΒΡΗΣ  με την τεράστια ποικιλία προϊόντων ηλεκτρικών συσκευών, είμαστε πάντα έτοιμοι να καλύψουμε  όλες σας  τις ανάγκες.

Ξεκινώντας  από τα απολύτως απαραίτητα  ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων τηλεόραση και Home cinema και συνεχίζοντας με τις συμπληρωματικές  συσκευές όπως   ηλεκτρική σκούπα , φούρνος μικροκυμάτων,  καφετιέρα,  τοστιέρα, κουζινομηχανή, φρυτέζα, βραστήρας η κι ένα σωρό άλλες μικροσυσκευές, Ο ΔΟΥΒΡΗΣ έχει για εσάς την πιο μοντέρνα και εύχρηστη πρόταση.

Κι επειδή γάμος χωρίς δώρα .... δε γίνεται ...

Τα καταστήματα ΔΟΥΒΡΗΣ σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε την πιο χρήσιμη
για το νέο σας σπιτικό, λίστα γάμου : Την "Ευέλικτη Λίστα Γάμου Δούβρης".

Η "Ευέλικτη Λίστα Γάμου Δούβρης", είναι μια μοναδική εμπειρία  ευκολίας και εξυπηρέτησης  για εσάς, αλλά και για τους καλεσμένους σας.

1. Βγάζει από το δίλημμα της επιλογής του τι μπορεί να είναι χρήσιμο  και τι μπορεί να εντυπωσιάσει  δίνοντας τους τις επιλογές που εσείς διαλέξατε .

2. Καταργεί το βάσανο της συλλογής των δώρων στην εκκλησία και την μεταφορά τους  στο σπίτι μετά το τέλος του μυστηρίου,  αποφεύγοντας έτσι τους κινδύνους  καταστροφής ή και απώλειάς τους .

3. Δίνει τέλος στις χαμένες ώρες για  την  αλλαγή των  διπλών ή τριπλών δώρων που σας έχουν φέρει  καθώς και στην επιπλέον χρέωση του ζευγαριού για να μην χαθούν τα χρήματα  του αρχικού δώρου , επιλέγοντας ένα άλλο  προσθέτοντας  χρήματα για την απόκτησή του .
Ακόμα για μεγαλύτερη ευκολία του ζευγαριού παρέχουμε

  • Ονομαστική λίστα με τα δώρα που διάλεξαν για εσάς καθώς και δυνατότητα αλλαγής τους
  • Τσεκ δώρου για τους αναποφάσιστους φίλους σας
  • Δυνατότητα ανοιχτής και κλειστής λίστας γάμου σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Ενημερώστε λοιπόν έγκαιρα τους καλεσμένους σας στο προσκλητήριο.

Υλοποιήθηκε από την ERGOLOGIC AEBE