Καλαθι Αγορων

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τρόποι Αποστολής - Χρόνος Παράδοσης

Η εταιρία ΔΟΥΒΡΗΣ, στο εξής θα αναφέρεται ως ΔΟΥΒΡΗΣ, κατόπιν της παραλαβής της παραγγελίας θα αποστέλλει τα προϊόντα με εταιρίες ταχυμεταφορών-μεταφορών με ανάλογο κόστος που θα αναφέρεται κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της παραγγελίας.

 

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων ορίζεται από μία (1) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες* και εξαρτάται από τον τόπο και τον τρόπο αποστολής των προϊόντων και εφόσον υπάρχει απόθεμα στους κεντρικούς ή μη αποθηκευτικούς χώρους της εταιρίας ΔΟΥΒΡΗΣ. Σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας θα υπάρχει ενημέρωση του καταναλωτή μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας από εκπρόσωπο της ΔΟΥΒΡΗΣ για τον τρόπο διεκπεραίωσης της παραγγελίας.

 

Για τις παραγγελίες εντός Δήμου Πατρέων ο χρόνος αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας ορίζεται από αυθημερόν έως δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Για τις μεν παραγγελίες εντός Νομού Αχαΐας που ξεπερνούν τα 59€ ανεξαρτήτου τεμαχίων η αποστολή γίνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους μας και με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας ΔΟΥΒΡΗΣ και με μηδενικό κόστος. Για τις δε παραγγελίες εντός Νομού Αχαΐας που δεν ξεπερνούν τα 59€ ο τρόπος και το κόστος αποστολής θα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας από εκπρόσωπο της ΔΟΥΒΡΗΣ. Για την παραλαβή της παραγγελίας από τους χώρους των καταστημάτων ή τις αποθήκες μας δεν υπάρχει κανένα κόστος επιβάρυνσης.

 

Τα κόστη αποστολών των προϊόντων εκτός Δήμου Πατρέων που αναφέρονται στο site της εταιρίας ΔΟΥΒΡΗΣ είναι ενδεικτικά και στις περισσότερες των περιπτώσεων θα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας από εκπρόσωπο της ΔΟΥΒΡΗΣ.

 

Σε όλες των περιπτώσεων παραδόσεις απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, με εξαίρεση τις παραδόσεις προϊόντων που η εξόφληση τους γίνεται με αντικαταβολή.

 

*εργάσιμες ημέρες ορίζονται οι από Δευτέρα έως και Σάββατο τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων

Υλοποιήθηκε από την ERGOLOGIC AEBE